פּוֹרַךְ (פורח+רך) ~> פֶּרַחֵן (פרח+חן) ~> צִמְחֲלוֹמִית (צמחייה+חלומית)
הכיסלצת הראשונה פורחת עם השם הייחודי Flabebe (ביפנית furabebe), הלחם של Flower (פרח) ו-bebe (תינוק בצרפתית). לאחר מחשבה רבה החלטתי להתפשר על ההלחם של פרח ורך, שם שאומנם נראה קצת מוזר ללא ניקוד, אבל כשמבינים את המשמעות שלו הוא מתאים בול. פרך. אבל רק כדי לחדד את זה, החלפתי את פרח בפורח ויצא פורך. יותר טוב מהאפשרות השנייה, פרחיתול (פרח+חיתול).
ברמה 19 הכיסלצת תתפתח ל-Floette (ביפנית furaette), הלחם של Flower (פרח) לצד הסיומת הנשית והמקטינה ette. בעברית התקשיתי למצוא מקבילה, אז הלחמתי את פרח עם חן כדי לקבל פרחן, ולמחמירים פרחיננית.
לסיום, בעזרת אבן התפתחות בוהקת הכיסלצת תתפתח ל-Florges (ביפנית furajjesu), הלחם של Flora (צמחייה) ו-Gorgeous (יפהפייה, מדהימה, מהממת). גם כאן לאחר מחשבה רבה התפשרתי על המילה חלומית, שהתחברה היטב עם פרחים או צמחייה לפרחלומית או צמחלומית. גם כאן יותר טוב מהאפשרות השנייה, פרחתיכה/צמחתיכה (+חתיכה).

תמונה להמחשה:

לעמוד הפייסבוק של מיכאל אלבוים: https://www.facebook.com/Elboim