סרטים

ספיישלים

תוכנית (אופקים)

תוכנית (אש קטצ׳אם)

חדשות

פוקידע

כתבות

מנגה

מידע

פוקימון שני וארגמן

משחקים

מדריכים

יצירה

פוקימון כחול לבן

מחוז מפלצות כיס

יוטיוב

סרט 23: פוקימון הסרט – סודות הג'ונגל / Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle

סודות הג'ונגל / קוקו

פוסטר:

סרט 23: סודות הג'ונגל

מידע כללי:

ארץ: ישראל ארצות הברית יפן
שם הסרט: סודות הג'ונגל Secrets of the Jungle 劇場版ポケットモンスター ココ
תאריך שידור: 8 באוקטובר 2021 8 באוקטובר 2021 25 בדצמבר 2020

הפקה:

בימוי: טצ'ו יאג'ימה זמן סרט: 100 דקות
תסריט: טצ'ו יאג'ימה, אטסוהירו טומיוקה שפה: אנגלית / יפנית / עברית
מוסיקה: טאיקו אוקאזאקי ז'אנר: ילדים, אנימציה, אקשן

עלילה:

זארוד מוצא תינוק אנושי ביער ומחליט להביא אותו לשבט שלו, אבל הם לא מוכנים לשבור את חוק הזארוד ולצרף את בן האנוש אליהם. בתגובה לכך, זארוד מחליט לעזוב את השבט ולמצוא את הוריו של התינוק; וכך יוצא בעצם שזארוד מגדל את התינוק.

עשור לאחר מכן, אש קטצ'אם מגיע לעיירה מיליפה במטרה לטייל ביער אוקויה, הוא מנסה ללכוד כמה פוקימונים, ללא הצלחה, ואז הוא פוגש את צוות החוקרים מחברת ביוטופ, אשר חוקרים את מאגר המים במקום.

בזמן הזה התינוק הופך לנער בשם קוקו והזארוד שמגדל אותו הופך להיות אבא שלו (דאדה). קוקו עוזר בכל הזדמנות לפוקימוני היער השונים, דבר אשר מביא אותו להסתבך מול שבט הזארוד. לאחר שהמצב נפתר, קוקו מתחיל לשאול את עצמו – אם הוא לא מסתדר עם הזארוד ולא מבין את החוק שלהם, אז מה הוא בעצם? קוקו בורח מהסיטואציה, נפגע בראשו, טובע ואש קטצ'אם הוא זה שמציל אותו.

כשקוקו חוזר להכרה, הוא מרגיש זר במרחב העירוני, אבל לאחר שאש מרגיע אותו, קוקו מבין שהם די דומים. הם מבלים יחד. לאחר מכן קוקו מביא את אש ליער על מנת להתעמת עם דאדה, על כך שהוא עצמו בן אדם, זארוד אומר לו שהוא צודק, וקוקו שואל אותו מי הוא וזארוד מספר לו את כל מה שהוא יודע.

אש וקוקו מחליטים לחקור מה קרה להורים של קוקו, הם הולכים לחברת ביוטופ, הם פוגשים את זד, ראש הארגון והוא מגלה להם ששמו האמיתי של קוקו הוא אל, הוא בנם של ראשי המעבדה הקודמים וההורים שלו מתו לפני עשור.

המפגש עם קוקו מגלה לזד את מיקום עץ הלב, שהוא מקור אגם הריפוי, מקום מושבם של שבט הזארוד והוא מחליט לפלוש לשם. דאדה וזארוד נוסף מתאחדים בניסיון להילחם במכונות של זד, אבל נכשלים. זד מנסה לפגוע בעץ, מה שלא מותיר לאף אחד ברירה, וכך יוצא שאש, קוקו, שאר המדענים ושבט הזארוד משתפים פעולה במטרה לעמוד נגדו.

בנקודת הזמן הזו זד חושף שההורים של קוקו עצרו את התוכנית הזו כבר לפני 10 שנים במטרה להגן על שבט הזארוד, אבל זד לא היה מוכן לקבל את זה, אז הוא התנקש בחייהם ונשבע להוציא לפועל את התוכנית שלו.

בזמן ששבט הזארוד נלחמים בזד, דאדה מבקש את עזרתם של פוקימוני היער האחרים והם נחלצים לעזרתו. הקרב נערך ודאדה נפצע באורח אנוש. הם מביאים אותו לאגם, אבל המים לא מרפאים אותו. קוקו מנסה לרפא אותו בדרכם של הזארוד ומצליח. הקרב ממשיך ולבסוף זד מוכרע.

לאחר מכן שבט הזארוד עובדים ביחד עם הפוקימונים האחרים במטרה להחיות את היער, לאחר שהם הבינו שחוק הזארוד לא באמת שם אותם עליונים, אלא שותפים שווים לקיומו של היער. קוקו יוצא למסע משלו במטרה לחבר בין פוקימונים ובני אדם. בנקודת זמן הזו סלבי זוהר מופיע לראשונה ביער מזה שנים כסימן לטוב שמתרחש במקום.

טריוויה:

– הסרט הזה בוים על ידי טצ'ו יאג'ימה שביים את הסרט ה21 של פוקימון.
– הסרט מרפרר לטקסטים תרבותיים אחרים, כמו: טרזן, ספר הג'ונגל (מוגלי) והפרק של ילד הקנגסקאן, בני אדם שגידלו אותם חיות.
– זה הסרט הראשון שלא מככב בו פוקימון אגדי.
– זו הפעם הראשונה שאש קטצ'אם מזכיר את אבא שלו.
– זו הפעם הראשונה שבן אנוש (קוקו) מבצע מתקפה של פוקימון.

קדימון:

פסקול:

תמונות:

פוסטים קשורים

3 תגובות

  1. תקשיבו יש למישהו מושג מתי כבר הסרט יופץ זה המון זמן כבר או לפחות איפה אפשר לראות אתסודו של האחד

  2. הסרט הופץ ביפן. בארצות דוברות אנגלית הוא יפורסם השנה.

    לא הבנתי את השאלה לגבי סודו של האחד. אין סרט כזה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *