מצרכים:
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים לחים / 2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
3 חלמונים
חצי כוס שמן קנולה
כפית מלח
5 כפות שטוחות של סוכר
2 כוסות מים פושרים
גרידת לימון מ2 לימונים / תפוז אחד
למילוי – ריבה
אופן ההכנה:
מערבבים שמרים ומעט מכמות המים בקערה קטנה עד להמסתם.
מערבבים את כל שאר החומרים מלבד המים בקערה גדולה יותר, את המים מוסיפים בהדרגתיות תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בצק אחיד.
לשים את הבצק עד שהופך לחלק.
מתפיחים בקערה כשעה וחצי (עד הכפלת הנפח).
שוב לשים, ונותנים מנוחה של חצי שעה.
יוצרים כדורים ומתפיחים שוב כשלושת רבעי שעה.
מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב. מצננים.
ממלאים בריבה האהובה עליכם. מפזרים מעל אבקת סוכר.
בתאבון!
8 תגובות
זה לא סופגניה?
נחמד
אתה צוחק אלי יש טבח עם בעיר לבנדר ואתה מביא מתכונים לאתר
תעשה שידורי חדשות מה קורה בלבנדר ולא מתכונים
חחחח
תודה
במלסדה יש שלושה טעמים – מתוק (הריבה), חמוץ וחריף. אני ממליץ לך לבדוק.
מה נסגר עם האתר הזה?!
בזמן שאתרים אחרים מפציצים עם שלל עדכונים רלוונטים על מה שקורה בעולם הפוקימון (וקורה הרבה).
האתר הזה מעלה שטויות.
תתחילו בבקשה לעבוד ברצינות על האתר.
ולעדכן במה שקשור ורלוונטי.
מה זה קשור
טום, כל פעם שאני רואה תגובה כמו שלך, אני מודה לאלוהים שלא שכחתי את החזון של האתר.