כעת זה רשמי!
חברת פוקימון יצאה בהכרזה הגדולה שלה ל-8.1.13 –
– חשיפת הדור השישי של פוקימון.
– יציאת זוג משחקים חדש: פוקימון Y ופוקימון X.
המשחקים אמורים לראות אור באוקטובר 2013 בכל העולם, והם מיועדים לקונסולת נינטנדו 3DS .
עם זאת, ניתן לפרסם את המידע הבא:
– יש פוקימונים אגדיים חדשים.


– טכנולוגיית משחק הבנויה על תלת מימד.

– אנימציה חדשה למתקפות הפוקימונים.

– הצגת פוקימונים בדרך חדשה.

– יש שלושה התחלתיים חדשים (סוג עשב, אש ומים).



– סרטון הסברה למשחקים החדשים:
נמשיך לעדכן אתכם בכל מידע חדש שיצא על המשחקים או על הדור השישי.
– – – – –
דברי חברי "פוקימון: מפלצות כיס":
יונתן: ההשערה שלי היא שהציפור היא הפוקימון המרכזי של Y והאייל של X. ההסבר שלי הוא שהם מופיעים בטריילר בצורה מרכזית, הX בצבע של האייל והY בצבע של הציפור. חוץ מזה, ניתן לראות שעל הX יש זוג קרניים ובY יש כנפיים.
היטמן: טופס הימורים לגולשי האתר –
1. נקוב ב5 שמות של פוקימונים מדורות קודמים שיקבלו תת התפתחות או התפתחות בדור השישי (הימור אחד יספיק לקבלת נקודות).
2. היו פוקימונים שהתפתחו בזמנים שונים של היממה, היו פוקימונים שהתפתחו במקומות מסוימים, האם תהיה התפתחות שונה גם הפעם?
3. בעבר גיבורי הסדרה תפסו את כל הפוקימונים ההתחלתיים. כמה פוקימונים התחלתיים מהדור השישי יתפוס אש קטצ'אם ובאיזה סדר?
4. ברוב העונות מופיע פוקימון אגדי בפרקים הראשונים. איזה פוקימון יופיע הפעם? מה הסוגים שלו? ובאיזה פרק בדיוק הוא יופיע?
5. נקוב בחמישה פוקימונים מהדור הראשון שיהיה אפשר לתפוס במשחקים החדשים (הימור אחד נכון יספיק לקבלת נקודות).





115 תגובות
סוף סוף סיבה אמתית לקנות את ה3DS
אני לא אגיד כלום על הפוקימונים ההתחלתיים כי בהתחלה הם נראים תמיד רע אבל כשמתחילים לשחק מבינים שהם טובים, כרגע אני מאמין שההתחלתי שלי יהיה העשב, בשונה משחור ולבן ששם ההתחלתי עשב הייתה העדפה האחרונה שלי, ובקשר להתחלתי מים והאש הם טיפה דומים לפייקים שאנשים המציאו אפילו יש לי תמונות שמראות המצאות דומות של אנשים, במיוחד לצפרדע, ודרך אגב יש סיבה למה קוראים למשחקים האלה Y ן X כי ב3DS אלו המקשים היחידים שיש וזה כדי להראות את המעבר לקונסולה החדשה ואני מאמין שבעתיד גם בWII נראה את פוקימון, באמת תודה לאל סוף סוף תלת מימד!
התלת מימד הוא לאו דווקא שיפור למרות שזה נראה כאילו התלת מימד הוא דווקא לטובה.
פרואקי לדעתי לא יפה וצ'ספין נראה סביר אבל פנקין נראה מדהים! אבל אני בדרך כלל שופט התחלתיים לפי ההתפחות האחרונה…
מעניין אותי אם באנימה אש ימשיך עם איריס וסילן או יצא למסע עם אנשים אחרים. ברוק לדעתי לא יחזור אבל זה יהיה מעניין עם מקס יחזור בתור מאמן…
בכל מקרה אני מניח שהימים הבאים יהיו גדושים במידע ואל תחשבו לשנייה שלא נעדכן אתכם בכל פרט!
אני דווקא חושב שהמעבר ל3DS הוא לא טוב…
א. מי שרוצה לשחק במחשב זה סיפור ענק לעומת שאר הקונסולות…
ב. לרוב אין את הקונסולה הזו אז הם יצתרכו ליקנות אותה ולא נראלי הורים יסכימו לקנות את זה בשביל רק משחק אחד…
ג. לא אהבתי את הגראפיקה
משחקי פוקימון אף פעם לא נוצרו בשביל המחשב אבל בסוף הצליחו להעביר אותם, גם כשיצא יהלום ופנינה לDS אנשים כעסו שאי אפשר לשחק ורק אחרי שנה פצחו את זה למחשב, ושוב אני חושב שזה רווח ענקי לפוקימון, סוף סוף עומק במשחקים, סוף סוף ריגוש חדש, האנימה לא מעניינת יותר אחרי שאש הפסיד ביונובה כבר נשבר ממנו, וואלה הולך להיות אגדי! וואלה עכשיו אני בתקופה טובה עם הכסף שלי ואני בפלוס רציני אני הולך להשקיע אותו בשביל לקנות 3DS ולהשאיר חלק מהסכום לקניית המשחקים החדשים כי הפעם גם אי אפשר להוריד אותם וגם יהיה אפשר לקנות אותם באותו יום שהם יוצאים בכל העולם ונראה לי שזה גם יצא באנגלית ככה שהולך להיות אגדי!
מצד אחד אני שמח – יציאתם של משחקים חדשים וחשיפתו של דור שישי לפוקימון אומר שהאתר ימשיך להתקיים, כי כל עוד חברת פוקימון ממשיכה להתקיים, כך גם לאתר שלנו יש זכות קיום משל עצמו. ומצד שני – אני פוחד שמרוב חידושים איבדנו משהו בדרך. כלומר, אם הטכנולוגיה כל כך חדישה, והפוקימונים כל כך חדישים, והכל נורא חדש, אז איפה המקום של הסיפור האותנטי שכולנו התאהבנו בו מלכתחילה?
אני בשוק מוחלטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
בדרך כלל היינו עוברים מסכת קשה שבה הפוקימונים האלו נגלים כל כך לאט עד שמראים התחלתיים ומכריזים, ופתאום בום! בכזו הפתעה! זו החדשה הכי מרעישה כאן אי פעם באתר.
קודם כל, עצב אישי. לי יש DS, שקניתי בגלל פוקי, ועלה לי לא מעט כסף בזמנו. לא אקנה 3DS, זה אומר שבעצם כל חווית הפוקימון המיוחדת שלי נגמרה ואם תמשיך אז רק בצורה מעפנה במחשב, אם בכלל.
אני בעצם צריך לשמוח על העובדה שלא אשחק אולי יותר פוקי, ובטח שלא בקונסולה שיש לי שהופכת לחסרת ערך. זה קשה.
אם אתעלם מכך ואפנה למה אני חושב על המוצר – זה מדהים. הנופים, הקרבות, הפוקימונים הפראיים, הכל שוכלל. לא, אני לא חושב שהאותנטיות צריכה להמשיך. זה דרכו של עולם. האם באמת עדיף משחק פשוט שבו אתה מסתובב במפה דו ממדית הלוך ושוב? כבר עניין של דעה. אני חושב שבסופו של דבר השינויים מבורכים והם יוסיפו המון עומק למשחק. הקרבות גם נראים חיים בהרבה. הלוואי שיעשו שיפור לחווית האליט פור שזה יהיה משהו קצת יותר גדול. האגדיים אכן X וY. הציפור הרבה יותר יפה.
ההתחלתיים חמודים, אי אפשר עוד לשפוט ובכללי לא מוצא בהם דבר רע. בטוח שיעשו תעשב בדאס בסוף XDD משום אני רואה את עצמי מתקשה לבחור במים שוב אי פעם… נראה אם ישתנה.
האייל הרבה יותר יפה…
לי אין ds ואין לי הרבה כוונה לקנות את ה3ds ואני עצוב שיצטרכו לחכות לאימולטור בשביל לשחק את זה…
1. נקוב ב5 שמות של פוקימונים מדורות קודמים שיקבלו תת התפתחות או התפתחות בדור השישי (הימור אחד יספיק לקבלת נקודות).
איווי, סקארמורי, וואבאפט, צ'ינגלינג, ואימולגה.
2. היו פוקימונים שהתפתחו בזמנים שונים של היממה, היו פוקימונים שהתפתחו במקומות מסוימים, האם תהיה התפתחות שונה גם הפעם?
לא.
3. בעבר גיבורי הסדרה תפסו את כל הפוקימונים ההתחלתיים. כמה פוקימונים התחלתיים מהדור השישי יתפוס אש קטצ'אם ובאיזה סדר?
את כל השלושה (עשב, מים ואז אש)
4. ברוב העונות מופיע פוקימון אגדי בפרקים הראשונים. איזה פוקימון יופיע הפעם? מה הסוגים שלו? ובאיזה פרק בדיוק הוא יופיע?
האייל, בפרק הראשון.
5. נקוב בחמישה פוקימונים מהדור הראשון שיהיה אפשר לתפוס במשחקים החדשים (הימור אחד נכון יספיק לקבלת נקודות).
איווי, ג'יגליפאף, פיקאצ'ו, אודיש וגיאודוד.
היטמן צריך להוריד את הכתבה פוקימון תלת מימד האם זה אפשרי כי זה אפשרי
1 אני חושב שלאיווי , טאורוס , הרקרוס , טורקול , שאקל תיהיה התפתחות
2 אני חושב שתיהיה התפתחות באמצע קרב כמו בסידרה האמיתית כל פגיעה מביאה נקודות ניסיון .
3 רק שניים (עשב , אש)
4 הציפור בפרק השני (הראשון יהיה מהעיר פאלט עד האזור החדש .
5 זובאט ג'יאודוד פיקאצ'ו מג'יקארפ מאצ'ופ
מצד אחד, אני מתבאס לאללה מהעובדה שלא יהיו יותר משחקים לDS, אבל מצד שני, אני שמח שבמשחקים הראשונים לא ימחקו את שאר הדורות כמו שעשו בשחור ולבן.
הימורים משלי
1-אודינו, איווי, סוובאט, אימולגה, וואטצ'וג.
2-כן.
3-כל חבר בחבורה של אש עם רק אחד, כמו בהואן, אש עם האש, ולדעתי ממשיך להסתובב גם עם אושאווט.
4-הציפור,מעל להקת פוקימוני ציפור מהדור החדש.
5-זובאט, רטאטה, פידוב, איווי ודרילבור.
לא שמתם לב, שחוץ מהאגדיים וההתחלתיים, לא הופיע שום פוקימון חדש?
איגור הפוקימונים שאתה אומר שאתה חושב שיהיו להם התפתחויות לדעתי יהיו התפתחויות מדהימות.
היטמן בגלל שיונבה היה אמור להיות כמו קנטו אז המחוז החדש הוא כמו ג'וטו ויהיה אפשר לשחק ביונבה?
כל מה שנחשף כבר כתוב פה ככה שלא נוכל לענות לך על השאלה…
לפי מידע שקבלתי המחוז החדש קשור ומאוד קרוב לינובה, ואומרים שגם בפוקימנים יהיה קשר, בגלל שביונובה יצאו הרבה פוקימונים חסרי התפתחות או תת בדור הבא כניראה יתנו לחלקם התפתחות או תת.
אה!!! ויש חדשות שהם 100 אחוז מאומתות שזה התפתחות חדשה של איווי, היא תחשף בחודש חודשיים הקרובים וגם תופיע בסרט הבא של פוקימון, אני כרגע מדבר עם כמה אנשים בעלי הרבה מידע שהם אלו שסיפרו לי עוד לפני חודש על כך שיצא דור 6 ומשחקים ל3DS אז עוד לא האמנתי עכשיו אני מבין שהם צדקו, אם יהיו עוד פרטים אני אפרסם
1. לא יהיה לכלום, עמו בדור החמישי.
2. יהיה TM או HM שעליך ללמוד כדי להתפתח ויהיה לזה ביטוי באנימה.
3.רק העשב.
4.שניהם, סוגי רגיל+ אל חושי ותעופה (בלבד),פרק 31.
5. מגנמייט, פיקאצ'ו, פיג'י, מג'יקארפ ואודיש.
וואבאפט לא יקבל התפתחות, הוא כיום אחד הפוקימונים החזקים במשחק לפי שמבין בקרבות WIFI. ואגב הדור הזה יהיה של 100 פוקימונים, יענו כמו השני והרביעי שהיו קטנים, ככה זה בדורות זוגיים. ואם יהיו מלא תת התפתחויות וכאלה אז לא מצפ ה לנו משחק מלהיב. כמו תמיד, הדור הזוגי לא מחדש בהרבה ולא זכור לרוב
צ'ספין נראה כמו שינוי סוג צולע לאוושאט
אבל השיפור בגרפיקה מעולה לדעתי.
אני מקווה שהדור יהיה הרבה התפתחויות ותת-התפתחויות אין לי כוח להרבה פוקימונים חדשים.
מה טוב בזה? מה זה אין לי כוח, אתה אוהב פוקימון או לא? XD תת התפתחות זה אומר שתקבל איזה פוקימון מעפן שבגללו תראה שוב אותם פוקימונים שכבר ראית ולא משהו חדש… מה טוב בזה?
זה מגניב… אישית אני מעדיף את הפוקימונים של דורות 1-4…
לא יודע איזה רעיונות יישארו להם בדור 6. כמו בסרטון pickachu on acid- פוקימון כיסא…
כאילו הם כבר עשו שקית זבל וגלידה. מה הדבר הבא? פאה, כיסא ושעון דיגיטלי?
שאלות להשלמה בעתיד:
מהו המחוז?
מהם השחקנים?
מהם הפוקימונים ששווה להכניס לקבוצה מהדור החדש (אם יהיו)?
מהן הדמויות החשובות החדשות? (יריבים, מנהיגי מכון, איליט פור, וכו')
מהו סיפור המשחק?
מהי קבוצת הרעים?
מה שמות המקומות?
האם שינוי הגרפיקה תרם לפוקימון?
מאלה שמתרפקים על נוסטלגיה: אני זוכר שהייתה שאלה מה עוד הם יוכלו לחדש בפוקימון ואז הם הוציאו סקיצה של שני פוקימונים שיכולים להיות בלתי נראיים. עם הזמן הם התגלו להיות לטיאוס ולטיאס והם קיבלו סרט משלהם. וכעת, שלושה דורות לאחר מכן, אנחנו עדיין כאן ומדברים על זה. איזה עולם משוגע אנחנו חיים בו חחחחח.
ידוע שהמחוז מבוסס על צרפת! ווהו העניין מתחמם
איך אתה יודע? עוד לא נחשפהמפה
עכשיו עם הדור השישי, זה בטוח לומר שאי אפשר לתפוס את כולם!
1. טורקול, ג'ינקס, טאורוס, מילטאנק וקנגסכן.
2. לדעתי כן.
3. כולם (עשב אש מים).
4. לדעתי הפוקימון של "X" יופיע והוא Psychic ו-Grass.
5. מאג'יקארפ, פיקאצ'ו, זובאט, ג'יאודוד ואיווי.
1איווי,טורלוק,פצ'יריסו,קורסלה,אימולגה (נראה לי שיעשו לפצ'יריסו ואימולגה תת התפתחות משותפת ויהיה עוד הרבה פוקימונים מהדורות הקודמים)
2כן החלפה ברמה מסוימת
3אש יתפוס את אותם ככה מים,עשב ואז אש בפרקים רצופים
4לדעתי תיהיה דמות נשית חדשה שתחשף לאייל בפרק הראשון וגם הציפור תחשף לאש בפרק הראשון
5פיקאצ'(דא), מג'יקארפ(עוד פוקימון קלאסי),ג'יאודוד,דריטני וזואבט
צ'ספין נראה גרסת העשב של אושאוט פוארקי מכוער אבל אל כל המראה מחפה פנקין חוץ מזה שמתט לב שבהתחלתי האש הכי משקעים
לא מגלה- מה מפה יש מגדל אייפל זה לא מספיק?
CharBlastSaur- אחרי סיפור טראגי כמו הסיפור של קאנגאסקאן, אתה מצפה ממנו להתפתחות?
אביב-הדור הרביעי היה האהוב עלי! שני המשחקים האהובים עלי הם נשמת כסף (רימייק דור שני) ופלטינה (מקורי דור רביעי)
יש גם מגדל אייפל בטוקיו, יפן. הוא נקרא "מגדל טוקיו".
http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Tower
סוגי התחלתי בטח יהו הבאים: אש על חושי, מים חשמל. עשב (?)לא יודע אם יהיה סוג שני בכלל. הכי קרוב לפי מה שנראה לי לחימה.
מה שצפוי שיהיה צוות שיתעסק בלתפוס את הפוקימונים האגדיים של הדור (כמו בדורות הקודמים)ובטח יקראו לו לא יודע צוות כאוס . אבל חשבתי שכדאי בדור השישי לעשות פוקימון אגדי מבוסס על מינוטאור או לעשות אותו התפתחות של טאורוס וכדי לתפוס אותו נצטרך לעבור מבוך כמו במיתולוגיה … ואולי נשים אותו כאחד משלושה פוקימונים שיעשו משהו (כמו הכלבים בדור השני ובדור החמישי הציפורים וכו' )
מה פתאוםהתחלתי המים יהיה רעל
מעניין לדעת אם בסופו של דבר במשחק פוקימון כזה נוכל לשלוט בפוקימון ובמתקפות שלו כמו במשחק יריות או פעול זה יכול להיות מגניב (מובן שיהיה יותר קשה לשחק כי ניצטרך לכוון היי אם אתה טוב במשחק יריות אתה אמור להיות טוב במשחקים כאלה )
הלוואי אבל מ1 עד 10 המשחקים מבית היוצ ר של נינטנדו הגראפיקה קבלת 7.5
היטמן, איזו עיר מבוססת על טוקיו? (רמז: העיר של סברינה)
לעולם אל תפריעו לי בשוונג!
איגור, לדעתי טכנולוגית הקרב תשאר כמו שהיא. כל אחד יתקוף בתורו. לא יהיה אפשר לקיים קרב חופשי כמו באנימה.
לדעתי צ'ספין יקבל סוג לחימה, פינקין על חושי ופרואקי לא יקבל
דרל אגב שמתם לב שיש בטריילר חידת מכון?
מה זתומרת חידת מכון? המבוך? הלוגיקה המוזרה של המכון? העובדה שהוא גדול יותר בפנים *קריצה דוקטור קריצה*?
לדתעי פרואקי יקבל רעל, צ'ספין אדמה ופניקין יקבל משהו מגניב.
דרך אגב, בקשר לצוות הרע, אומרים שהשם שלו יתחיל באות S כי אם מסדרים את האות הראשונה של השם של כל צוות בדר מסוים מקבלים Gramp נגררי תמיד אמר Gramps וS זו האות החסרה.
טוב אני לא מאמין שאף אחד עוד לא אמר את הדבר הכי חשוב שיש בטרילר הזה
הדבר הראשון שקורה שם…
פיקצו על גג האייפל שולח קרני חשמל לכל העולם
ומה רואים?
את ישראל!!!
עמית, רק אתה יכול לשים לב לזה 🙂
למי שלא שם לב, האישונים של האייל האגדי הם X מה שנראה לי די מוכיח את ההשערה שלי.
היטמן זה הפירסום הכי טוב שישראל קיבלה ב10 שנים האחרונים!!!
אנחנו הופענו בפוקימון!
היטמן, הזכרת לי סצנת סמוש:
אנתוני:"פיקאצ'ו שריטה!"
*פיקאצ'ו שורט את מג'קארפ*
אנתוני: "מעולה! עכשיו תשתמש בחזיז ר-"
איאן:"חכה! זה התור שלי!"
אנתוני:"כל מה שיש לך זה ספלאש!"
איאן:"חכה שניה, אני חושב"
*כעבור שעה*
איאן:"אוקיי מג'יקארפ, ספלאש!"
אנתוני:"פיקאצ'ו חזיז רעם!"
*מג'יקארפ הופך לאפר*
איאן:"אוקיי ניצחת"
*איאן נותן לאנתוני כסף, אנתוני ממשיך ורואה טונה מאמנים8
אנתוני:"לא!!!!!!!!!!!!!!!!"
אני זוכר פרקים מלאים!
רעיון לפוקימון אגדי מדור 6:
נוקי, פוקימון הנוקיה.
אי אפשר לנצח אותו, לא משנה מה תעשה לו הוא לא יישבר.
הוא פוקימון אגדי עתיק.
הסרטון של יונתן: http://youtu.be/2W22syo8r24