סרטים

ספיישלים

תוכנית (אופקים)

תוכנית (אש קטצ׳אם)

חדשות

פוקידע

כתבות

מנגה

מידע

פוקימון שני וארגמן

משחקים

מדריכים

יצירה

פוקימון כחול לבן

מחוז מפלצות כיס

יוטיוב

מרדוק / Murdock

מרדוק הוא דמות מהאנימה של "פוקימון אופקים". מרדוק הוא שף, הדוד של דוט וחבר לשעבר בצוות "מתמודדי מתח עולה".

במקור, מרדוק עבד לצד מיטשל, יחד הם יצרו עוגות בטעמים של תות ומאצ'ה, ולמרות שהייתה ביניהם יריבות קלה, הם קיבלו זה את זה. יום אחד מילסרי שהם השתמשו בה התפתחה לאלקרימי וזו יכלה ליצור עוגות רק בטעם תות. מיטשל, שאהב יותר את טעם המאצ'ה, לא היה שמח והשותפות ביניהם נגמרה.

לאחר מכן, הוא הצטרף לצוות מתמודדי מתח עולה, כשף. במהלך השהות שלו בצוות, הוא דאג לאחיינית שלו, הרים פיקניקים ועזר לאחרים. כשהצוות התפרק, נודע שהוא עובד בקונדיטוריה של סופבארי, תחת ניהולה של קאטי. בסוף, אחרי שהצוות הישן התאחד ללא פרופסור פריד, גם הוא הצטרף בחזרה.

מבחינת אישיות, מרדוק הוא טיפוס איכפתי, הוא אוהב להרעיף חיבה ואהבה לפוקימונים ובני אדם כאחד. הוא יודע בישול, תפירה וגלישה. ולמרות שהוא דואג לאחיינית שלו דוט, לפעמים הוא מגיע למצבים שהיא כמעט וחוסמת אותו מלתקשר איתה, מה שהביא אותו לשמוח כאשר היא יצרה חברות עם ליקו ורוי.

פוקימונים שיש ברשותו:

פוקימונים זמניים:

פוסטים קשורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *