סרטים

ספיישלים

תוכנית (אופקים)

תוכנית (אש קטצ׳אם)

חדשות

פוקידע

כתבות

מנגה

מידע

פוקימון שני וארגמן

משחקים

מדריכים

יצירה

פוקימון כחול לבן

מחוז מפלצות כיס

יוטיוב

ליקו / Liko

ליקו היא דמות מהאנימה של "פוקימון אופקים". היא מאמנת פוקימונים, חברה לשעבר בצוות ב"מתמודדי מתח עולה" וצאצא של לוציוס.

במקור, ליקו נכנסה לאקדמיית אינדיגו, שם היא קיבלה את ספריגאטיטו כפוקימון התחלתי. באותו זמן התגלה שיש לה קמע מוזר ששומר עליה בקטעים קריטיים. מסתבר שבתוך הקמע נמצא פאגוגו, שהוא הפוקימון האגדי טראפגוס, שמסוגל להתפתח לצורת הסטלר. עם הזמן היא הצטרפה לצוות מתמודדי מתח עולה, שפיתח יריבות מול צוות החוקרים במטרה להשיג את פאגוגו, ולשלוט בראקווריום.

עם הזמן, היא למדה על לוציוס, ועל ששת הגיבורים. יחד עם חבריה לצוות, היא יצאה למסע לחפש, לאתר ולשמור עליהם. במהלך המסע היא גם למדה שהיא צאצא רחוק מאוד של לוציוס וזה מה שאפשר לה את הקשר שיש לה עם פאגוגו. בסופו של דבר, לאחר קרב גדול נגד צוות החוקרים, הראקווריום נעלם, צוות מתמודדי מתח עולה התפרק, והמוניטין שלו הפך למוקצה מחמת מיאוס, כתוצאה משמועות שהפיץ צוות החוקרים, שעדיין נותר פעיל.

ליקו במקור נולדה במחוז קנטו, לאבא אלכס ואמא לוקה. לאחר כמה שנים, הם עברו לפלדאה, שם סבתא שלה דיאנה נתנה לה את הקמע. היא חברה ללימודים של אן, וחברה לצוות של רוי ודוט. מבחינת אישיות, ליקו היא מופנמת, ביישנית ובעלת כישורים חברתיים שטעונים שיפור. למרות שבסתר היא רוצה להתיידד עם אחרים ולחזק את הקשרים שיש לה עם בני אדם ופוקימונים כאחד. עם הזמן, היא לומדת לסמוך על האינסטיקטים שלה, על הכישורים שלה והיא מפתחת יותר בטחון עצמי.

פוקימונים שיש לה:

טראפגוס (צורה נורמלית)

פוקימונים שהיא שמרה עליהם:

גאוג'ינג פייר

פוקימונים זמניים:

הישגים:

= מבחן קרב מול קאטי – עבר.
= מבחן קרב מול גרושה – עבר.

פוסטים קשורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *