Site icon מפלצות כיס

בעד ונגד: לא יהיה פוקידע מלא בחרב ומגן!

במשחקי הדור השמיני, הלא הם פוקימון חרב ופוקימון מגן, אי אפשר יהיה לתפוס את כולם. הגיע הזמן שנפתור את הסוגיה הזו אחת ולתמיד. אנחנו מפרסמים בפניכם את הדעות שלנו על מחלוקת זו. אתם מוזמנים לצרף את דעתכם. אנו מקווים שיהיה דיון מהנה, פורה ומעניין.

= = = = =

= = = = =

אוהד: הבנתי שבמשחקים החדשים אי אפשר להשלים את הפוקידע. לקחו את הקאץ' פרייז של כל המותג הזה והתעלמו ממנו. אפשר לתהות מה כבר כל כך נורא בזה, אז יש כמה פוקימונים שאי אפשר להשיג. אבל זה לא נגמר בזה. בסופו של דבר אין באמת סיבה טובה לא לתת אפשרות, אפילו טכנית לגמרי, להשלים את הפוקידע. רק ליצור את הנתונים של כל הפוקימונים כדי שיהיה אפשר להשלים אותם במשחקים עתידיים. הסיבה שזה לא קורה היא כנראה שזה לוקח הרבה זמן עבודה, וזה משהו שצריך להדליק נורה אדומה אצל כל אחד שאכפת לו ממשחקים איכותיים. ראינו את זה כבר במשחקים של "בואו נלך" שחוזרים על עצמם (כדוגמת פוקימון גו), אנחנו רואים את זה במשחקים שיוצאים לאנדרואיד שחוזרים על עצמם (ראמבל ראש לעומת פוקימון קווסט) ואנחנו רואים את זה יותר מהכל בתופעה שאנחנו מדברים עליה כרגע – פוקימון מתחילים לזלזל בנו המעריצים. הם מתחילים להתעצל ולחשוב איך אפשר להרוויח הכי הרבה כסף עם הכי פחות מאמץ וחדשנות. ואסור לתת לזה לקרות. כי מה שמתחיל בפוקידע לוקה בחסר ימשיך לעלילה לוקה בחסר ולחווית משחק לוקה בחסר, וזה לא יגמר במשחק הזה אלא רק ימשיך ויגדל. ימשיכו להאכיל אותנו בגימיקים חסרי תועלת שנראים מגניבים ויפים אבל בסך הכל נועדו לשאוב את הארנקים שלנו – מרעיונות גרועים כמו פוקימונים ענקיים ועד רעיונות עוד יותר גרועים ויקרים כמו פוקדור לסוויץ'. הכל מתחיל בדברים הקטנים, שהופכים ונעשים יותר ויותר גדולים ממש מתחת לאף שלנו. אל תתנו לזה לקרות.

היטמן: חברת נינטנדו פרסמה שאין דקס מלא במשחקים החדשים ולא תוכלו לתפוס את כולם. ביג – פאקינג – דיל. כאילו בחיים שלכם תפסתם בורמי, כאילו בחיים שלכם אימנתם אנון, כאילו אם ארשום את השם "קריוגונל" תדעו בכלל שמדובר בפוקימון? תעשו לי טובה! המשחקים החדשים נותנים לנו, לכם, לי, לכולם את האפשרות להכיר דור חדש של פוקימון, למצוא אהובים חדשים, לחוות את המשחקים מבלי להעביר צ'ריזארד רמה 70 שיכסח את כל מה שהוא רואה. ועל זה נוסדה טהרת אהבת פוקימון. לתפוס את כולם זה מיתוס. לא באמת צריך את זה. גם לא מקבלים שום דבר בעבור זה. אתם לא מחכים ליום שבו תכנסו לפייסבוק / וואטסאפ / אינסטגרם ותעלו תמונה שהפוקידע שלכם מלא. לא. אתם תעלו תמונות של פוקימונים חמודים, של נצחונות אדירים, של רגעים עם חברים, וזה מה שחשוב. אז לכל מי שמתבכיין שהוא לא יוכל להשלים את הפוקידע המלא, שישתה כוס מים, ירגע, יקח קורס בסדנה לעצבים ויבין שזה המהלך הכי חכם שפוקימון יכלו לעשות. תודה פוקימון, שניפיתם את השחקנים הלוזרים והבכיינים מהמעגל שלכם.

Exit mobile version