ה'תשפ"ג שמח לכולם! שנה טובה ומתוקה לגולשי מפלצות כיס!
אני רוצה לאחל לכם ולמשפחות שלכם המון בריאות, שמחה ופרנסה טובה.
עוד הצעה קטנה: חשבו על חלום שיש לכם והוציאו אותו לפועל השנה.
קחו לדוגמה אותי: אני הייתי בטטת כורסה אמיתית. הייתי נוסע במונית לקופת חולים, הייתי לוקח את האוטו לבדוק תיבת דואר, או אוטובוס לקניון, וכולם במרחק הליכה מהבית שלי. ולאן זה הביא אותי? סרטן, סוכרת, שבץ מוחי. לא מומלץ!
אצלי החלום היה ריצה והשנה התחלתי לרוץ בינואר את הריצה הראשונה שלי, ומאז אני לא עוצר. רק שלשום רצתי במרוץ פתיחת עונת 2021-2022 לליגת 'רצים בעבודה' למרחק 5 ק"מ בפארק הרצליה! הסיפור מאחורי הריצה הזו הוא מעניין במיוחד:
פעם פוקימון היה תחביב מרכזי בחיי והיה משמעותי מאוד עבורי, היום הוא כבר אינו ממלא את אותו תפקיד, אבל אם לקחתי מפוקימון משהו, זה שלא משנה כמה פעמים אש קטצ'אם הפסיד, הוא מעולם לא וויתר, לא בכה ולא פרש. החלטתי לפעול כמוהו.
לפני 3 חודשים השתתפתי במרוץ סיום העונה שם נפצעתי את הפציעה הכי משמעותית שלי. עד היום האצבע ברגל נראית קצת עקומה וזה כנראה יהיה ככה לשארית חיי. אבל שלשום חזרתי לריצת פתיחת העונה כדי לעשות תיקון. המטרות: לא להיפצע, ליהנות ואולי לשפר תוצאה אם ירצה ארכיאוס. אז התחממתי טוב, שמתי כובע פוקימון ולקחתי איתי בובת פיקאצ'ו איתה רצתי, ושמתי בנגן רק שירים של פוקימון. אז נהניתי, שמח לדווח שלא נפצעתי ואולי הכי מספק – שברתי את השיא שלי ב33 שניות.
לסיכום: תעשו דברים שיגרמו לכם לומר – אני עומד זקוף כי אני יודע שאני מצליחן!
(I stand tall 'cause I know I'm a winner)
בכל הנוגע לזוכה במשחק "פוקימון סקרלט + אריזת מתכת מיוחדת" – מתן שטראוס – אתה הזוכה הגדול!
קראתי את הבקשה של איתמר בנוגע לפרסום מוגבר יותר של "פפר וקארוט" וזה בדיוק מה שתקבלו בחג הזה!
לפני שאלך, אם תרצו את רשימת השירים ששמעתי בריצה או התמונה שלי רץ עם פיקאצ'ו בין אלפי אנשים, רק תבקשו 🙂

